Останній дзвоник...Прощальний вальс...

Сьогодні, 30 травня, наша школа прощається зі своїми випускниками – цього року 36 одиннадцятикласників стоять на порозі великого шляху, на порозі дорослого життя.

Випускники, які востаннє вийшли на шкільну лінійку, розпочали свято Останнього дзвоника.

Директор школи Олександр Полторацький, оголосивши свято відкритим, запросив до вітального слова начальника Управління культури та охорони культурної спадщини Ірину Трусову. Ірина Вікторівна, вітаючи шкільну громаду зі святом, передала напутнє слово випускникам та подяку за плідну працю вчителям від Голови Святошинської у місті Києві державної адміністрації Володимира Каретка.

Урочиста лінійка, присвячена святу Останнього дзвоника, вже традиційно присвячена підведенню підсумків, відзначенню успіхів та нагородженню найдостойніших.

Відзнаки за перемоги у Олімпіадах з навчальних предметів, у МАН та інших наукових та творчих конкурсах отримали понад 140 учнів школи , а 60 учнів школи отримали за підсумками 2017-2018 навчального року Похвальні листи Міністерства науки та освіти України. Багатьох вчителів та співробітників школи за сумлінну працю нагороджено грамотами та Почесними грамотами Управління освіти, молоді та спорту Святошинської у місті Києві державної адміністрації, 

Розчулили всіх присутніх наймолодші школярі, гумористичними віршами вітаючи випускників школи.

Пожвавлення серед учнів викликало вручення перехідної відзнаки «Найкращій клас», інтригу вибору якого до останнього тримав актив ШАНСу. Статуєтку отримав 9-Б клас.

І ось зворушлива мить... лунає останній дзвоник. Його дають Випускники Аня Данильчук і Вова Кулініч з першокласниками Данєю Буренко та Терещук Соломією.

І наостанок традиційний Останній вальс – вальс випускників… він особливий, бо символізує прощання зі школою. Ці хвилини наповнені хвилюванням, гордістю та щастям, сумом та надією – це прощання з частиною життя, прощання з дитинством, зі щасливими шкільними роками….

Завершує лінійку гімн школи, який виконують Президент школи Таня Заборовець і Маша Горюк, підхоплюють всі учні, вчителі і багато хто із батьків, які самі свого часу закінчили нашу зіркову сорокову.

Завершується шкільний рік… завершується дитинство для випускників….Закінчується Свято Останнього дзвоника - запущені в небо кульки, сльози, обійми й гордість батьків за своїх дітей.

 

 


Друк   E-mail