День відкритих дверей у посольстві Німеччини "Німецький сад"

31.08.2019 в Посольстві Німеччини в Україні (м. Київ) пройшов День відкритих дверей "Німецький сад", де німецькі організації та фонди провели презентацію своєї діяльності.

 Як і раніше, всі організації прийшли з власними інформаційними матеріалами, стендами та іграми-конкурсами. Був дитячий майданчик для майстрування, продавались страви німецької кухні та німецькі напої. Посольство Німеччини запропонувало вікторину про свою країну, переможці отримали призи. 
Центральна служба з питань освіти за кордоном (ZfA) також висвітлювала свою діяльність. Всі DSD-школи м. Києва, Німецька школа в м. Києві та Німецький дитячий садок утворили своїми стендами цілий кластер. Нашим вчителям було дуже приємно побачити своїх колег з інших DSD-шкіл  та обговорити освітянські новини та проблеми.
Спеціалізовані школи з поглибленим вивченням німецької мови №№ 14, 40 та 167 запропонували присутнім цікаву концертну програму. Велике  задоволення глядачі отримали від німецьких народних танців у виконанні нашого ансамблю «Deutsche Quelle»  («Німецьке джерело») під керівництвом С.В.Цех. Далі від нашої школи прозвучали музичні номери німецькою мовою.
Марія Соколова виступила з піснею "Без тебе" під власний акомпанемент на гітарі, Ірина Ралко заспівала пісню "Пусти мене в своє життя", а Дем'ян Рудь виконав арію Герцога з опери Джузеппе Верді "Ріголетто". Слід відзначити високий професійний рівень цих номерів, які беззаперечно стали прикрасою свята.  


Марина Миронченко


 

 

 


Друк   E-mail