На час карантину на каналі «Київ» вийдуть телеуроки з 12 предметів

Проєкт запускають у зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні.

На час карантину на каналі «Київ» вийдуть телеуроки з 12 предметів. Це біологія, хімія, українська мова, українська література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецька, англійська мови.

Телеуроки – це спільний проєкт Департаменту освіти київської міської влади та телеканалу. Їх проводитимуть учителі зі столичних шкіл та ліцеїв.

Відеоуроки виходитимуть щодня по буднях. Тривалість – 30 хвилин. Час трансляцій: 9:30, 11:30, 13:30 (слот трансляції четвертого уроку ще уточнюється).

Також відео можна буде подивитися на Youtube каналу «Київ».

«Передбачається, що відеоуроки будуть транслюватися до кінця карантину. Але в подальшому телеканал має намір продовжувати цей проєкт і зробити постійну програму "Відкритий урок"».

Телеканал «Київ» дві години ефірного часу відводитиме для проведення телеуроків. У ефір виходитиме чотири уроки з різних предметів, тривалістю 30 хвилин. Вони будуть спрямовані для учнів випускних 9-х та 11-х класів.

 

Нагадаємо, під час карантину київська влада вирішила обмежити проведення масових заходів – концертів, конференцій, кіносеансів тощо. Попередньо обмеження діятимуть до кінця березня.


Друк   E-mail