Друк
Сьогодні трохи лякають порожні шкільні коридори та відсутність у школі дітей, відсутність жвавого гамору перерв та напруженої тиші уроків. Півроку Zirkova40 працювала без дітей - і ці півроку були не тільки випробуванням, цей період багато чому всіх навчив.
 Школа скучила за дітьми, за їхніми гучними розмовами, емоціями під час спортивних змагань чи культурних заходів.
  - Коли спілкуєшся з учнями у соцмережах або по телефону, то відчувається, що вони теж скучили за школою, за спілкуванням із друзями, за різноманітними шкільними заходами і навіть за уроками, — каже директор Олександр Полторацький. - Зараз, напередодні 1 вересня, відчувається, з яким нетерпінням школа чекає на сенс свого життя - на учнів!
 
       Олександр Едуардович вважає, що вірус нас усіх чомусь навчив. І це стосується не тільки школи, а й повсякденного життя українців. Карантин багато кого повернув додому, до родини. І це добре. На його думку, вчителів вірус навчив цінувати дітей та свою роботу. Більшість дітей навпаки, навчаться цінувати роботу вчителів, шкільну родину, друзів. Під час карантину батьки ближче пізнали своїх дітей. Допомагаючи їм із проблемами у навчанні, батьки  більше дізнались про захоплення чи потреби власних дітей.
 
    Zirkova40 сподівається, що Свято знань 1 вересня у новому навчальному році знов об'єднає нашу шкільну родину.
Школа чекає Вас!

Дивіться більше відео на нашому каналі Zirkova40 на .Youtube

 

Перегляди: 1143