Звернення до батьків учнів школи

Шановні батьки!

          З метою вжиття заходів щодо зниження ризиків поширення коронавирусной інфекції в умовах "помаранчевої зони" карантинних обмежень наша школа переходить на реалізацію освітніх програм із застосуванням змішаних освітніх технологій, які передбачають роботу набувачів освіти як інституційно (очно, в класах), так і дистанційно, в домашніх умовах.

         Важливість і необхідність переходу на змішане навчання продиктована турботою про здоров'я дітей. В даний час очевидним плюсом змішаного навчання є відсутність масових скупчень дітей.

          З метою ефективної організації освітнього процесу кожен учитель відповідно до розкладу уроків (розміщено на сайті в розділі розклад уроків) буде працювати з учнями як в класі, так і в режимі on-line, з використанням месенджерів, по телефону, по електронній пошті).

              Контроль за проходженням навчальної програми учнем здійснюється вчителями-предметниками та класними керівниками щодня; (В разі виникнення проблем учитель або класний керівник проінформує Вас і допоможе знайти шляхи вирішення проблеми).

              З усіх питань, пов'язаних з навчанням і вихованням дитини, ви можете звернутися до класного керівника. Просимо попередньо узгоджувати час дзвінка за коштами SMS-повідомлень або особистих повідомлень в мессенддерах і соціальних мережах.

            У разі виникнення екстреної ситуації, пов'язаної з життям і здоров'ям дитини, ви можете і повинні звернутися до класного керівника або директору школи.

            Головне для всіх нас зберігати спокій і здоровий глузд! Будь ласка, не хвилюйтеся, адже з будь-якої ситуації ми знайдемо вихід! Повідомте своєму класному керівнику про проблему, і ми з вами обов'язково знайдемо вихід! Якщо виникли будь-які складності, пов'язані з навчанням дитини, з його станом здоров'я, обов'язково повідомте класному керівнику!

          У разі виникнення екстреної ситуації, пов'язаної з життям і здоров'ям дитини, ви можете і повинні звернутися до класного керівника або директору школи

        Якщо вам потрібна допомога і сприяння у вирішенні проблеми, ви завжди можете звернутися також до заступників директора або безпосередньо до директора. 

У нас все вийде!

З повагою, директор школи ОЛЕКСАНДР Полторацький.

Бережіть себе, своїх близьких! Будьте здорові!

Перегляди: 1704
Друк