Увага! 28 березня в дистанційному форматі відновлюється освітній процес

Шановні учасники освітнього процесу! 

Наша школа з 28 березня відновлює навчальний процес у дистанційному форматі, завдяки чому наші учні, які тимчасово перемістилися до інших регіонів України, можуть долучитися до навчання в школі у будь-якому форматі за місцем тимчасового проживання.

Адміністрація школи повідомляє, що для ефективної організації дистанційного навчання у період військового стану, школа відновила роботу на платформі GoogleDrive, де розміщено  форми з розкладом дистанційних занять класів, а саме:

Щотижневий розклад занять класів з 28.03.2022

Розклад дзвінків 2021-2022

Розклад уроків 2021-2022

Електронні адреси вчителів школи

Від сьогодні ви маєте можливість за цими  посиланнями  в режимі реального часу відвідувати онлайн-уроки, отримувати завдання для самостійного опрацювання та надіслати виконані завдання вчителю, завдяки чому і наші учні, які тимчасово перемістилися до інших регіонів України, можуть долучитися до навчання в школі у будь-якому форматі за місцем тимчасового проживання.

Підкреслюємо - ці документи вміщують не тільки завдання, посилання на електронні версії підручників, відеоуроки та інші матеріали, рекомендовані для дистанційного навчання, а й посилання для проведення онлайн-зустрічей (синхронна форма дистанційного навчання) та  зворотній зв'язок вчителів для індивідуальних консультацій та перевірки виконання завдань учнями.

Як зауважив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський, звертаючись до громади міста Києва, зауважив, - « Мета дистанційного навчання під час війни – не лише засвоєння нових знань, а й психологічна підтримка, спілкування, перемикання уваги дітей. Викладачі отримали чіткий сигнал – навчання в даних умовах має бути без негативних оцінок або об’ємних домашніх завдань – воно повинно стати допомогою дитині, а не черговим стресом та хвилюваннями. Зараз не час фокусуватися тільки на вивченні нового матеріалу. Заняття мають бути орієнтованими і на повторювання – це буде ефективніше»

Також заступник голови КМДА нагадав, що місто має достатній досвід та потужну базу для організації дистанційного навчання. У місті створено потужну мережу онлайн-сервісів для розвитку та підтримки. Доступ до платформ закладів позашкільної освіти столиці – за посиланнями:

 

В єдності наша сила та перемога! 

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


Друк   E-mail