Про організацію освітнього процесу під час воєнного стану

Шановні учасники освітнього процесу!

Щиро дякуємо вам за згуртованість у цей нелегкий для нашої країни час. 

Інформуємо вас, що відповідно до наказу від 25.02.2022 р. № 31 «Про організацію освітнього процесу в закладах освіти міста Києва з 28 лютого 2022 р.» та Листа від 10 березня 2022 року № 063-1145 Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної  адміністрації) освітній процес призупинено в закладах освіти столиці з 28 лютого 2022 р. у зв'язку з перебуванням міста Києва в умовах  воєнного  стану. 

Просимо взяти до уваги:

☑️Учні, які були змушені тимчасово змінити місце проживання, за заявою одного з батьків можуть бути переведені (зараховані) на сімейну, дистанційну форми навчання або долучитися до навчання в закладах освіти за місцем тимчасового перебування;

☑️Якщо ви перебуваєте  на територіі України в безпеці та можете  тимчасово оформити дитину на навчання до однієї зі шкіл України, просимо повідомити класного керівника (вказавши назву закладу освіти та місце знаходження закладу освіти). 

☑️Після відновлення освітнього процесу  в закладах освіти будуть скориговані програми, організовані додаткові заняття та індивідуальні консультації. Рекомендації щодо цього Міністерством освіти і науки України вже розробляються. 

☑️Учні, які завершують здобуття початкової та базової середньої освіти в 2021/2022 навчальному році, звільнені від проходження державної підсумкової атестації.

☑️Для випускників 11 класів відпрацьовуються зміни щодо державної підсумкової атестації та вступу до закладів вищої освіти Міністерством освіти і науки України.

☑️Про завершення 2021/2022 навчального року, оцінювання та видачу документів про освіту вас буде поінформовано додатково. 

 

✅Адміністрація Спеціалізованої школи 40 з поглибленим вивченням німецької мови  звертається до вас із проханням  повідомити про можливість доступу  до Інтернету, що дасть змогу користуватися такими електронними ресурсами:

📍Всеукраїнська школа онлайн ( https://lms. e-school. net. ua);

📍Навчальна платформа дистанційної школи "Оптіма" (https://mon.gov.ua/ua/news/bezplatne-navchannya-u-shkoki-optima-1-11klasi);

📍Матеріали та телеуроки, що розміщені  на сайті Департаменту освіти і науки в розділі "Дистанційне навчання" (https://don.kyivcity.gov.ua /content/dystanciyne-navchannya-resursy. html);

📍Всеукраїнський розклад уроків онлайн школи https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad;

 

📌Повідомляємо вам, що колектив Спеціалізованої школи 40 з поглибленим вивченням німецької мови  готовий розпочати дистанційно онлайн -консультації,бесіди ,освітню  діяльність (індивідуально-групове консультування тощо) із учасниками освітнього процесу ,які можуть звернутися безпосередньо до вчителя ,скориставшись інформацією контактів на Гугл диску школи.

 

В єдності наша сила та перемога! 

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Перегляди: 1482
Друк