А фізрука на лінійці 1 вересня не буде....

А фізрука на святковій лінійці Першого вересня не буде.... Навіть двох фізруків, і фізика, і музрука...

Вперше - Свято Знань zirkova40 присвятить тим, хто відсутній у школі. Відсутній з поважних причин - наші дорогі Андрій Вікторович Томчак і Костянтин Вікторович Касапов, Олександр Васильович Житар і Анатолій Вікторович Гордієнко - шкільна громада пишається Вами!

 Сьогодні, 1 вересня, святкова лінійка пройшла незвично малолюдною - частина наших учнів не в Києві і навіть не в Україні, але попри все - школа йде у новий, 2022-2023 навчальний рік в очикуванні нових звитягів на освітньому фронті.

Як зазначив присутній на лінійці голова Святошинської РДА Сергій Павловський - цього року Перший дзвоник виявився справжнім викликом і для учнів, і для батьків, і для педагогів, адже в умовах воєнного стану навчання відбуватиметься у зовсім нових форматах.  

Незважаючи на те, що 1 вересня деякі учні сіли не за шкільні парти, а за ноутбуки, це не завадить їм навчатись та прагнути до знань

Так, цьогорічне Перше вересня проходить незвично і викликає одночасно сум і посмішку, злість і радість, непокоїть і дає надію на краще. І учні з вчителями перший урок присвятили не новим знайомствам і обміну враженнями про відпочинок - а знайомству з оновленим сховищем та правилам поводження в ньому. Навіть Першій дзвоник пролунав незвично - з ручок маленької учениці, яку вперше за майже 70 років існування школи проніс колом пошани не одинадцятикласнник, а рідний татко- бойовий офіцер!

Але, в яких би умовах це свято не пройшло, начальник Управління освіти Святошинської РДА Олексій Вячеславович Сукенніков закликав учнів і педагогів нашої школи  зустріти новий навчальний рік щасливими та сповненими віри в перемоги.

Вітаючи шкільну громаду зі святом, директор школи Олександр Полторацький зауважив, що настане час, і про це Перше вересня сьогоднішні учні будуть читати в підручниках історії, а поки кожен член нашої шкільної родини має гідно виконувати свій обов'язок - вчитися чи навчати, наближаючи цим перемогу!

 Як це було? - Дивиться сами:

 

 

 


Друк   E-mail