Запрошуємо батьків майбутніх першокласників 40-ї школи!

Набір у перший клас — 2024: Як та коли?

Увага! 25 березня у Києві розпочинається набір до 1-х класів. Запрошуємо батьків майбутніх першокласників 40-ї школи!

Тренажер з психології - твій помічник у важку хвилину

В межах співпраці ювенальної поліції та «Благодійного фонду «ХепіМайндХелп» створено «психологічний онлайн тренажер для підлітків», який є актуальним для поліпшення соціально-психологічного стану дітей, зниження стресових та депресивних станів у дітей та підлітків.

Як не потрапити на гачок аферистів: ТОП-6 шахрайських схем

 

Війна в Україні стала підґрунтям для поширення шахрайських схем, заснованих на вразливому емоційному стані та зловживанні довірою громадян. Зловмисники  здатні обдурити дітей, пенсіонерів та намагатись розчинитись у просторах інтернету, не залишивши слідів злочину.

Понад 60% українців не можуть безпечно користуватися інтернетом, часто вони потрапляють на гачки аферистів та добровільно віддають гроші. У групах ризику люди похилого віку та діти. Але шахраям вдається обдурити навіть досвідчених користувачів інтернету.

При цьому кмітливість шахраїв виходить за рамки вже добре знайомих українцям афер, тож з’являються нові способи ошукування.

Департамент кіберполіції Національнальної  поліції України розповідає про найпоширеніші схеми шахрайств та основні правила безпеки, які допоможуть викрити аферистів.

АБЕТКА БЕЗПЕКИ ШКОЛЯРА СЕРЕДНЬОЇ ШКОЛИ ВІД МВС УКРАЇНИ

У Міністерстві внутрішніх справ України презентували безпековий посібник для школярів «Абетка з безпеки», який розробили в Департаменті комунікації МВС.

Сектор ювенальної превенції ВП Святошинського управління поліції ГУНП у м. Києві ІНФОРМУЄ:

Звертайся, якщо:

28 липня - День Української Державності

Історія української державності – це не 30 років незалежності. І навіть не 100 років, як могло б здатися, якщо починати відлік від Української Народної Республіки, яка постала в 1917 році.

Українській державності – понад 1000 років. У середньовічній Київській Русі вкорінені не тільки культурні, а й державні традиції українців. З того часу походять деякі вагомі атрибути нашої держави сьогодні:

- знак тризуба, який став Державним гербом України,

- назва нашої грошової одиниці,

- прийняття християнства, яке стало найпоширенішим віросповіданням на українських землях, зумовило нашу включеність у європейську цивілізацію ще в Середні віки,

- навіть назва «Україна» вперше згадується в Іпатіївському літописі в 1187 році,

- врешті Київ – політичний і культурний центр Київської Русі – залишається політичним і культурним центром сучасної України. І  щоб відчути свою приналежність до спадку Київської Русі, нам сьогодні не потрібно покидати меж ані своєї країни, ані її столиці

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми.

Торгівля людьми - здійснення незаконної угоди, об'єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином (ст. 149 ККУ)

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням.

УВАГА! ВАКАНСІЇ!

 Увага! Школа шукає співробітників.

Запрошуємо на роботу працівника харчоблоку

 

Publish modules to the "offcanvas" position.