виховна робота

Психологія спілкування учнів з вчителями

9 жовтня, на виконання річного Плану роботи школи на 2020-2021 навчальний рік та Плану виховної роботи школи у 7-А класі класним керівником Вікторією Василівною Томчак за участі соціального педагога школи Світлани Михайлівни Лопатюк було проведено виховну годину "Психологія спілкування учнів з вчителями".

Батьківська конференція на тему «Профілактика та протидія протиправній поведінці школярів та молоді в Святошинському районі м. Києва»

16 травня 2019 року під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Бабич-Куриляки С.Г. був підготовлений психолого-педагогічний семінар за темою «Інноваційні технології в освітньому просторі»."

Виховний захід «Шкідливий вплив куріння»

24 квітня 2019 року в 6-В класі (класний керівник Кисельова А.В.) пройшов відкритий виховний захід «Шкідливий вплив куріння».

Відкритий виховний захід 7-б

12 лютого в 7-Б класі був проведений відкритий виховний захід з елементами тренінгу «Життя – це мить, зумій його прожити», який мав на меті сформувати в учнів стійке бажання вести здоровий спосіб життя, визначити гасло, з яким активно йти по життю, прямуючи до своїх мрій.

Відкритий виховний захід 9-А

Відкритий виховний захід 9-А, 04.12.18.

Казкотерапія за НУШ. Позитивні казки - зустріч чотирикласників з письменницею Юлією Сидорчук

Сьогодні відбулася зустріч учнів 4 класів з Юлією Вікторівною Сидорчук, яка презентувала книгу "Позитивні казки".

Праця неповнолітніх: правовий аспект

Cьогодні, 21 листопада 2018 року в 10А класі (класний керівник Співакова Н. В.) пройшов відкритий виховний захід на тему "Праця неповнолітніх: правовий аспект"

Дружба завжди починається з посмішки. Виховний захід у 5-А

5 жовтня учні 5-А класу здійснили подорож до країни Добра та Дружби.

УВАГА! ВАКАНСІЇ!

 Увага! Школа шукає співробітників.

Запрошуємо на роботу працівника харчоблоку

 

Publish modules to the "offcanvas" position.