„Herbstsonate“ (« Осіння соната »)

    Ідея створення збірки „Herbstsonate“ (« Осіння соната »)   виникла під час підготовки до щорічної декади іноземної мови, яка проводилась у жовтні цього року. Найбільш вдалі переклади учнів 6-х класів було покладено в основу випуску в 2020 році.  Вірші відомих німецьких поетів В.Гете, Г.Гейне, Рюкерта, Теодора Шторма, Моніки Міндер і багатьох інших були перекладені з німецької мови на українську  учнями Київської спеціалізованої школи №40 з  поглибленим вивченням німецької мови.

Позакласний захід «Kleidung und Mode» (8 А клас )

7.10.2020чні 8-А класу під керівництвом вчителя німецької мови Кучеренко Елеонори Веніаміновни взяли участь у цікавому заході - показі мод німецькою мовою.

Мовний табір/Sprachcamp-2020

З 10 по 17 вересня 8 учнів 11-А та 11-В класів перебували в мовному таборі, який проходив на базі туркомплексу «Едельвейс» (с. Сіль Великоберезнянського району Закарпатської області).

День відкритих дверей у посольстві Німеччини "Німецький сад"

31.08.2019 в Посольстві Німеччини в Україні (м. Київ) пройшов День відкритих дверей "Німецький сад", де німецькі організації та фонди провели презентацію своєї діяльності.

Мовний табір/Sprachcamp у Закарпатті

З  8 по 14 червня десятикласники проходили інтенсивний курс німецької у Sprachcamp, організованому Центральним бюро з питань освіти за кордоном Німеччини.

Мовний табір/Sprachcamp - 2019

На иконання наказу Міністерства освіти і науки України, відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, плану роботи школи зі спеціалізації та міжнародних зв’язків з 03.06 по 14.06.2019 року в спеціалізованій школі № 40 працює літній мовний табір, який відвідують 123 учня 3-8-х та 10-х класів.

УВАГА! ВАКАНСІЇ!

 Увага! Школа шукає співробітників.

Запрошуємо на роботу працівника харчоблоку

 

Publish modules to the "offcanvas" position.